Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i talleu la ceba a la juliana fina i enrossiu-la amb oli. Afegiu-hi el sucre i caramel·litzeu-lo. 
  2. Afegiu-hi el xerès sec i una mica d’aigua i coeu-la fins que sigui molt melosa i lluent. 
  3. A banda, marqueu els filets salpebrats a la planxa o en una paella ben calenta. 
  4. Col·loqueu-los en una plàtera de forn, untats amb mostassa i una pileta de ceba al damunt, i cobriu-los amb un tall de formatge. 
  5. Gratineu-los lleugerament fins que el formatge faci crosta. Un cop al plat, salseu-los amb mostassa dissolta en oli.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: