Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu una bona brasa amb llenya.
  2. Netegeu el filet i deixeu-lo a temperatura ambient 2 h.
  3. Renteu molt bé les patates, emboliqueu-les amb paper de plata i col·loqueu-les directament a les brases.
  4. Renteu els tomàquets, els pebrots i peleu les cebes. Talleu els tomàquets a daus petits eliminant-ne el pèndol interior; piqueu les cebes. Elimineu les llavors i la membrana blanca interior dels pebrots; talleu-los a daus petits.
  5. Barregeu les verdures tallades, salpebreu-les i amaniu-les amb el vinagre de xerès i oli d’oliva. Afegiu-hi les herbes picades i reserveu-ho.
  6. Saleu el filet i empolsineu-ho amb el pebre. Esteneu bé la brasa i feu coure el filet a la graella amb brasa forta; aneu-lo girant perquè la cocció a totes dues bandes del filet sigui parella. Procureu que quedi poc fet.
  7. Punxeu les patates amb un escuradents per comprovar que estiguin ben fetes.
  8. Serviu el filet, empolsineu-lo amb unes escates de sal i pebre negre i acompanyeu-lo de salsa criolla i patates al caliu.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: