Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó, porteu l'aigua o el brou a ebullició. Reserveu-ho.
  2. Elimineu les venes del foie-gras i afegiu-hi un pessic de sal, un de pebre, un de sucre i un rajolí de vi dolç.
  3. Poseu el foie-gras al vas de la batedora i afegiu-hi l'aigua bullent, sense deixar-ho de triturar, fins a obtenir una crema espessa.
  4. En una graella, coeu els filets de porc, tallats a medallons, i serviu-los al costat de la crema de foie-gras i la fruita seca trossejada.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: