Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Torreu els pinyons lleugerament en una paella sense oli, remenant-los.
  2. Peleu la ceba i piqueu-la.
  3. Peleu el tomàquet, retireu-ne les llavors i trossegeu-lo.
  4. Enrossiu la ceba amb una mica en oli; afegiu-hi el tomàquet i la farigola; salpebreu-ho. Deixeu-ho coure uns minuts i, al final, incorporeu-hi els pinyons i l’alfàbrega picada.
  5. Salpebreu el filet i passeu-lo uns 5 min per la paella a foc mitjà, per daurar-lo superficialment. Poseu-lo en un plat i desglaceu la paella amb una mica d’aigua; reserveu-ne el suc que obtingueu.
  6. Talleu el filet al llarg i en horitzontal, per la meitat, com si féssiu un llibret. Farciu-lo amb el preparat de verdures, lligueu-lo i poseu-lo en una safata de forn, regueu-lo amb una mica d’oli, el suc recuperat i el vi blanc.
  7. Coeu-ho al forn calent, a 180 ºC, 25-30 min, gireu-lo dos o tres cops.
  8. Tapeu la safata amb paper d’alumini i deixeu-ho reposar uns minuts abans de servir el filet.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: