Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella, fregiu els llenguados salpebrats. Filetegeu-los en quatre meitats i reserveu-les.
  2. En una cassola mitjana, desfeu la mantega i aneu afegint-hi la farina a poc a poc, perquè es lligui sense cremar-se, i afegiu-hi el fumet mentre ho aneu remenant per lligar-ho tot, fins a aconseguir una velouté de peix.
  3. A poc a poc, afegiu-hi la pasta de torró, a foc baix, i lligueu-ho. Reserveu-ho.
  4. Amb el morter, trenqueu-piqueu un torronet i mig d’Agramunt i afegiu-lo a la velouté de peix. Lligueu-ho.
  5. Per a l’emplatat: poseu els filets de llenguado en un plat blanc, respectant la forma del peix. Poseu-hi la salsa velouté de peix per sobre, que cobreixi els filets. Si us agrada un toc cruixent, piqueu l’altra part de torró i afegiu-hi els trossos per sobre. Acabeu-ho amb el pa d’àngel pels voltants.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: