Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Ratlleu la tòfona i barregeu-la amb la mantega ajudant-vos amb les mans. Formeu-ne uns tubs i filmeu-los. Deixeu-los a la nevera 1 dia.
  2. Salpebreu els filets i feu-los a la brasa per les dues bandes (el punt de la carn dependrà de com us agradi).
  3. Emplateu la carn i afegiu un medalló d’un dit de gruix de mantega de tòfona per sobre de cada filet calent.
  4. Serviu-ho immediatament, amb l’acompanyament que més us agradi.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: