Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el pa de motlle a dauets i daureu-los en una paella amb una culleradeta de mantega. Poseu-los en un paper absorbent.
  2. Peleu una llimona (sense la part blanca) i talleu-ne els grills (traient la làmina que els separa); talleu cada grill a trossets.
  3. Salpebreu els filets de llenguado, passeu-los per la farina i daureu-los en una paella amb la resta de la mantega i l’oli d’oliva, fins que tinguin un bon color daurat i siguin cuits.
  4. Traieu el llenguado i poseu-lo als plats (2 filets per cap).
  5. A la mateixa paella, afegiu-hi les tàperes i el suc d’1 llimona, i, amb unes varetes, remeneu-ho per obtenir una salsa lligada.
  6. Regueu el peix amb la salsa i per sobre poseu-hi la llimona tallada, el julivert picat i els daus cruixents de pa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: