Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Foneu la mantega.
  2. Barregeu l’ametlla molta i el sucre de llustre. Afegiu-hi les clares d’ou i barregeu-ho bé.
  3. Tamiseu la farina de blat, afegiu-la a la preparació anterior i barregeu-ho molt bé.
  4. Afegiu-hi la vainilla i la mantega fosa i continueu barrejant-ho.
  5. Poseu la massa en una mànega pastissera i greixeu els motlles per a financiers (també ho podeu fer en motlles de magdalena).
  6. Ompliu dues terceres parts dels motlles amb la massa, poseu-hi a sobre trossets de maduixa i enforneu-los a 170 oC, 15 min.
  7. Traieu els financiers del forn i deixeu-los refredar completament a temperatura ambient; traieu-los del motlle. Acabeu-los amb sucre de llustre i fulletes de menta.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: