Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les patates: peleu-les i talleu-les a bastons. Poseu-les en un bol amb aigua 10 min. Eixugueu-les molt bé.
  2. Escalfeu oli a la fregidora fins a 125 °C i fregiu-hi les patates 5 min, sense que es daurin, fins que estiguin toves. Traieu-les i escorreu-les sobre paper de cuina.
  3. Per al peix: barregeu la farina amb el llevat i la sal. Feu-hi un forat al centre i aneu afegint-hi la cervesa, barrejant-ho a poc a poc, fins a obtenir una massa d’una consistència bastant gruixuda, com la de les creps. Deixeu-la reposar 30 min.
  4. Enfarineu el peix i suqueu-lo en la massa. Escorreu-lo i fregiu-lo en l’oli calent, 8 min. Poseu-lo sobre paper de cuina.
  5. Torneu a fregir les patates en oli a 180 ºC, fins que estiguin daurades. Escorreu-les i saleu-les. Serviu les patates amb el peix.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: