Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en el got la llet, els ous i el sucre i barregeu-ho 10 s a velocitat 3. Caramel·litzeu el motlle i aboqueu-hi la barreja anterior.
  2. Tapeu-lo amb la seva tapadora o amb paper d'alumini i poseu-lo a sobre paper de cuina o tovallons, perquè xopi el vapor.
  3. Poseu l'aigua al vas, tapeu-lo i poseu el recipient Varoma sobre la tapadora. A continuació programeu 40 min, temperatura Varoma, velocitat 2.
  4. Quan acabi verifiqueu que està ben fet punxant al centre amb una broqueta. Si surt neta estarà quallat; si no és així, poseu-ho uns minuts més.
  5. Desemmotlleu-lo quan estigui totalment fred.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: