Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la llet al foc amb el canonet de vainilla obert. Quan arrenqui el bull, tireu-hi les castanyes i deixeu-les coure a foc molt suau. Quan siguin toves, tritureu-les.
  2. Afegiu els ous i els 80 g de sucre a les castanyes i torneu-ho a triturar perquè es barregin tots els elements.
  3. Poseu els 50 g de sucre amb un fil d’aigua en una paella a foc suau. Quan comenci a quedar d’un color marró fosc, apagueu el foc i tireu-ho al motlle.
  4. Poseu el motlle al bany maria dins el forn i feu-lo coure 40 min a 100 ºC. Feu la prova de l’agulla per saber que està cuit.
  5. Una vegada cuit, deixeu-lo refredar i serviu-lo amb nata semimuntada amb mel de palma.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: