Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al sorbet de pinya: barregeu tots els ingredients i passeu-los pel túrmix, que quedi molt fi. Refrigereu-ho i passeu-ho per una sorbetera domèstica.
  2. Per al flam: poseu la nata líquida, la llet i la llet de coco a escalfar. En un bol, barregeu els rovells, els ous i el sucre i aboqueu-ho a les llets calentes, remeneu-ho fins que quedi barrejat.
  3. Unteu els motlles individuals amb el caramel i aboqueu-hi la barreja que acabeu de fer.
  4. Escalfeu el forn a 150 ºC. Poseu els flams en una safata plena d’aigua (que arribi a la meitat dels motlles) i coeu-los al forn, al bany maria, durant uns 45 min.
  5. Retireu els flams del forn i espereu que es refredin per desemmotllar-los.
  6. Muntatge: Desemmotlleu el flam en un plat o un bol, col·loqueu-hi una quenelle del sorbet de pinya a sobre, salseu-ho amb el mateix caramel del flam i refresqueu-ho amb brots de coriandre i coco fresc.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: