Preparació
- Per al sorbet de pinya: barregeu tots els ingredients i passeu-los pel túrmix, que quedi molt fi. Refrigereu-ho i passeu-ho per una sorbetera domèstica.
- Per al flam: poseu la nata líquida, la llet i la llet de coco a escalfar. En un bol, barregeu els rovells, els ous i el sucre i aboqueu-ho a les llets calentes, remeneu-ho fins que quedi barrejat.
- Unteu els motlles individuals amb el caramel i aboqueu-hi la barreja que acabeu de fer.
- Escalfeu el forn a 150 ºC. Poseu els flams en una safata plena d’aigua (que arribi a la meitat dels motlles) i coeu-los al forn, al bany maria, durant uns 45 min.
- Retireu els flams del forn i espereu que es refredin per desemmotllar-los.
- Muntatge: Desemmotlleu el flam en un plat o un bol, col·loqueu-hi una quenelle del sorbet de pinya a sobre, salseu-ho amb el mateix caramel del flam i refresqueu-ho amb brots de coriandre i coco fresc.