Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu els ous amb el sucre, la nata, la llet, el formatge cremós i el formatge madurat ratllat.
  2. En unes flameres individuals, poseu-hi mel i ompliu-les amb la preparació anterior. Poseu-les al forn, al bany maria, uns 45-50 min, a 170 ºC.
  3. Amb un ganivet, piqueu els grans de pebre i una mica de romaní.
  4. Quan els flams siguin freds, desemmotlleu-los i serviu-los amb la barreja de pebre i romaní i unes gotes de mel.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: