Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Tritureu els plàtans amb la llet, el sucre i els ous. Si cal, demaneu ajuda a un adult per fer-ho.
  2. Foneu la xocolata al microones, amb molta cura perquè no se us cremi. Cada 30 s, traieu-la del microones i bateu-la. Repetiu aquest pas fins que estigui totalment fosa.
  3. Quan la tingueu a punt, afegiu la xocolata al flam.
  4. Poseu caramel líquid en un recipient apte per a microones, aboqueu-hi la barreja i feu-la coure, a potència mitjana, 20 min.
  5. A l’hora de treure el flam del microones, heu de fer-ho amb molta cura, perquè cremarà molt. És millor que us ajudi un adult.
  6. Quan sigui fred, desemmotlleu-lo i ja el podeu servir.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: