Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la ratafia en un cassó fins que es redueixi a la meitat. Mentrestant, amb dues cullerades de sucre feu un caramel (ha de quedar una mica fosc) i poseu-lo al fons d’un motlle tipus plum-cake. 
  2. En el mateix cassó, poseu-hi la meitat de la llet amb el sucre i feu-ho escalfar fins que el sucre quedi desfet. 
  3. En un bol poseu els ous, i afegiu-hi la resta de la llet freda, la ratafia i després la llet calenta amb el sucre desfet, i aneu-ho barrejant amb unes varetes. Remeneu-ho, coleu-ho i aboqueu-ho al motlle on heu posat el caramel. 
  4. Poseu-ho en una plata al bany maria al forn 45 min a 200 ºC. Quan sigui fred ho podeu treure del motlle i servir-ho. 

Nota: s’hi poden posar unes cullerades de ratafia pel damunt.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: