Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en remull en aigua freda els fulls de gelatina. Escorreu-los bé. 
  2. Passeu el tomàquet pel túrmix ben finet. Afegiu-hi oli i sal. 
  3. En un recipient amb una mica d’aigua calenta (2 cullerades) desfeu els fulls de gelatina. Després barregeu-hi el tomàquet ben passat pel túrmix. 
  4. Ompliu amb la mescla resultant els motlles de flam i deixeu-los refredar a la nevera 2 h. 
  5. Agafeu les torradetes, poseu-hi a sobre el tall de pernil d’ànec i, al damunt, el flam de tomàquet, fora de la miniflamera.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: