Preparació
- Ratlleu el torró.
- Ratlleu la pela de la llimona (sense la part blanca). Coeu-la amb la llet i quan arrenqui el bull retireu-ho del foc. Deixeu-ho reposar una mica, com si fos una infusió, perquè la llet agafi l’aroma de la llimona.
- Poseu al foc les dues cullerades de sucre, una mica d’aigua i el suc de llimona, i feu un caramel. Poseu-lo a la base d’uns motlles individuals.
- Poseu els ous amb el torró i barregeu-ho amb la llet tèbia. Bateu-ho amb la batedora fins aconseguir una crema homogènia.
- Aboqueu la barreja que acabeu de fer als motlles amb el caramel.
- Poseu els motlles dels flams en una safata plena d’aigua (que arribi a la meitat dels motlles) i coeu-los al forn, al bany maria, 25 min, a 160 ºC. Reserveu-los a la nevera fins que quallin.
- Desemmotlleu-los als plats de servei i acabeu-los amb una mica de torró de Xixona ratllat per sobre.