Preparació
- Per al flam xinès: poseu a bullir l’aigua i el sucre. Aboqueu-ho per sobre dels rovells i de l’ou, de manera que vagi caient en forma de fil. Incorporeu-hi la llet bullida amb la ratlladura de mitja llimona. Quan estigui tebi, incorporeu-hi l’amaretto.
- Poseu-ho en un motlle on abans haureu posat caramel. Coeu-ho al bany maria suau durant 1 h (ben tapat).
- Per al granissat d’amaretto: barregeu-ho i congeleu-ho.
- Per al crocant de cacau: barregeu tots els ingredients, ompliu-los una mànega de pastisseria, feu-los tires i coeu-les a 170 ºC durant 5 min. Traieu-ho i deixeu-ho refredar. Reserveu-ho.
- Per al plàtan caramel·litzat: feu un caramel fosc amb el sucre i una punta d’aigua. Després, incorporeu-hi la resta d’aigua i el plàtan tallat a tires.
- Muntatge: desemmotlleu el flam i talleu-ne un rectangle per a cadascú. Poseu-lo al centre d’un plat. Al davant poseu-hi el plàtan i, per sobre del flam, el granissat.