Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al flamets: feu el caramel i poseu-lo a les flameres. Poseu la llet al foc amb la vainilla i deixeu-la infusionar 10 min. Bateu els ous amb el sucre i afegiu-hi la llet. Aboqueu la preparació en motlles individuals i coeu-los al forn al bany maria 20 min a 160 ºC.
  2. Per a les torrades: feu llesquetes ben fines, pinteu-les amb mantega fosa i cobriu-les amb sucre. Enforneu-les a 130 ºC fins que siguin seques.
  3. Per al gerds: separeu quatre gerds per cada llesqueta, uns 75 g. Feu un coulis amb l’almívar (el sucre cobert d’aigua) a fil fluix, 103 ºC.
  4. Fora del foc, aboqueu-hi els gerds restants, tritureu-los i coleu-los. Deixeu-ho refredar.
  5. Serviu el flamet amb la torrada amb els gerds reservats i el coulis.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: