Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu una incisió al mig dels tomàquets sense acabar-los de tallar del tot. A dins, poseu-hi mig filet d’anxova. 
  2. A banda, poseu els ous sencers (sense la closca), la nata líquida, un polsim d’orenga, un de sal, un de pebre negre, un de nou moscada i el formatge d’ovella ratllat a dins d’un pot de batedora. Bateu-ho fins que tot estigui unit.
  3. Agafeu petits recipients individuals de porcellana o de terrissa que puguin anar al forn i que siguin aptes per a la taula. Unteu-los d’oli. A cadascun poseu-hi dos tomàquets i regueu-los amb el preparat anterior, de manera que els recipients en quedin plens fins dalt. 
  4. Coeu-ho al forn 10 min a 180 ºC i serviu-ho.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: