Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una olla gran, escalfeu la mantega, la mel i el sucre a foc lent, fins que tot s’hagi fos i barrejat bé.
  2. Afegiu-hi la civada i els albercocs, i barregeu-ho.
  3. Greixeu lleugerament un paper de forn i poseu-lo a la safata del forn. Esteneu-hi la barreja uniformement.
  4. Escalfeu el forn a 180 ºC i feu-ho coure 30 min. Comproveu que no es cremi la part de sota.
  5. Retireu-ho del forn i marqueu unes línies lleugerament per tallar les barres.
  6. Deixeu que es refredi abans de tallar els trossos.

CONSELL
Podeu substituir els albercocs per qualsevol altra fruita seca. Per fer flapjacks simples, només s’han de fer servir 90 g de mel, per a una safata de 27 x 36 cm.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: