Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’oli d’herbes: tritureu els quatre ingredients i reserveu-los.
  2. Per a la 'focaccia': en un robot de cuina (ho podeu fer a mà en un bol), barregeu la farina amb l’aigua una mica tèbia.
  3. Afegiu-hi el llevat, una mica diluït en aigua, i la sal.
  4. Continueu treballant la massa fins que comenci a formar el gluten. Afegiu-hi l’oli d’oliva i continueu treballant-la 5 min.
  5. Deixeu-la reposar tapada 15 min i torneu-la a treballar fins a formar una massa fina, elàstica i amb tot el gluten perfectament desenvolupat.
  6. Deixeu-la reposar 2 h, tapada.
  7. Estireu la massa en forma de coca, amb les mans, no ha de quedar gaire fina. Amb els dits, feu-hi foradets sense arribar al final.
  8. Als foradets, poseu-hi les olives.
  9. Afegiu oli d’herbes per tota la superfície (encara que quedin petits bassals dins els foradets, no us preocupeu). Afegiu-hi la sal de Maldon.
  10. Coeu la 'focaccia' al forn a 170 ºC, 15 min.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: