Preparació
- Per a la torrada: emulsioneu amb bany maria els rovells amb la meitat del sucre, aboqueu-hi a sobre la nata infusionada amb les espècies, remeneu-ho bé i xopeu-hi el brioix. Deixeu-li-ho unes 4 h.
- Caramel·litzeu-lo a la paella amb la resta del sucre, doneu-li la volta per un costat i per l'altre, talleu-ne rectangles i reserveu-los.
- Per a la salsa de cireres: en una paella sense oli, salteu les cireres amb el sucre, desglaceu amb el vinagre balsàmic i deixeu-ho reduir. Incorporeu-hi l’aigua i coeu-les. Després, tritureu-les i deixeu-ho reduir.
- Per al foie gras: salpebreu i enfarineu lleugerament el fetge i marqueu-lo a la paella antiadherent 1 min per cada costat.
- Dibuixeu una llàgrima amb la salsa, al damunt poseu-hi les torrades i el foie. Acabeu-ho amb el sisho i les flors, i amaniu-ho amb sal Maldon i pebre de molinet.