Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Fregueu les parets interiors del 'caquelón' (cassola) amb el gra d'all.
  2. En el mateix 'caquelón', barregeu Le Gruyère AOP i la Maizena, afegiu-hi el vi blanc i el suc de llimona. Porteu-ho a ebullició i remeneu-ho.
  3. Reduïu el foc, afegiu-hi el Vacherin Fribourgeois AOP i continueu remenant-ho fins que es fongui.
  4. Per acabar, afegiu-hi el kirsch i condimenteu-ho amb una mica de pebre, al gust.
  5. Poseu el 'caquelón' en la base de la fondue per servir a la taula.
  6. Consell: per mullar a la fondue, us recomanem fer servir trossos de pa, patates cuites, carns, etc.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: