Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el fonoll a làmines i marqueu-ho a la paella amb una cullerada d’oli.
  2. Afegiu-hi vi blanc i suc de taronja, i deixeu-ho reduir 4 min.
  3. Afegiu-hi el brou de verdures i deixeu que cogui 5 min, fins que quedi cuit però grenyal. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  4. Emplateu el fonoll i tireu-hi la salsa per sobre. Acabeu-ho empolsant-hi l’ají i amb uns quants brots d’anet.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: