Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu l’alga wakame en remull amb aigua tèbia 20 min.
  2. Escaldeu l’alga 1 min en aigua bullent i refresqueu-la amb gel perquè conservi el color verd. Escorreu-la i talleu-la a tires de 2 mm.
  3. Barregeu el vinagre, el sèsam, la salsa de soja, el sucre i el bitxo en un bol i remeneu-ho bé. Afegiu-hi el wakame.
  4. Netegeu els seitons i filetegeu-los.
  5. Poseu-los 15 min amb aigua i gel perquè es dessagnin, escorreu-los i assequeu-los.
  6. Passeu-los pel panko de pèsols i fregiu-los.
  7. Serviu-los acompanyats de l’amanida de wakame.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: