Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salteu les verdures tallades (excepte les albergínies i els bolets) en una paella, fins que agafin color. Tritureu-les i torneu-les a coure a foc lent. Quan es quedin sense líquid, afegiu-hi el vi ranci i deixeu-lo reduir.
  2. Per a les patates: talleu les patates a rodanxes fines i coeu-les amb la resta d’ingredients, al forn o a la paella, fins que estiguin toves.
  3. Talleu les albergínies a rodanxes, renteules amb aigua i enfarineu-les amb la farina de cigrons. Fregiu-les a la mateixa cassola.
  4. Afegiu-hi el sofregit, les patates i els moixernons amb l’aigua del remull i coeu-ho uns minuts a foc lent. Emplateu-ho i serviu-ho.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: