Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu els moixernons en un bol ben coberts d'aigua 1 h.
  2. Salpebreu el rap, enfarineu-lo (espolseu la farina sobrant del peix, per evitar que es quedi a la cassola i el guisat amarguegi) i fregiu-lo en una cassola, preferentment de fang, amb oli, fins que agafi una mica de color. Retireu-lo i poseu-lo en un bol o una safata.
  3. En el mateix oli, sofregiu el porro, la ceba i l'all tallats petits. Quan sigui cuit i tingueu una mena de melmelada, afegiu-hi el vi i deixeu evaporar l'alcohol. 
  4. Afegiu-hi els moixernons escorreguts i el rap amb l'oli que ha deixat, remeneu-ho perquè tot agafi gust del sofregit i afegiu-hi fumet fins que quedi mig cobert. Deixeu que faci xup-xup 5 min i, si voleu, afegiu-hi les gambes; deixeu-ho 10 min més. 

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: