Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu els filets de vedella i enfarineu-los bé, espolsant-ne la farina sobrant. Poseu una cassola al foc amb oli d’oliva abundant. Quan sigui ben calent, fregiu-hi els filets de vedella fins que quedin ben rossos. Poseu-los en una plata.
  2. Poseu una mica d’oli d’oliva en una cassola i sofregiu-hi les cebes i les pastanagues a dauets. Quan estigui mig cuit, afegiu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-ho concentrar bé.
  3. Aboqueu-hi el vi blanc, el conyac i el vi ranci, i deixeu-ho reduir. Tritureu-ho i torneu-ho a posar a la cassola.
  4. Incorporeu-hi els filets de vedella i cobriu-ho amb aigua bullent o amb brou. Deixeu-ho coure a poc a poc, fins que la carn quedi ben tendra. Afegiu-hi els bolets, nets i tallats, si són grossos.
  5. Quan quedin pocs minuts per acabar la cocció, afegiu-hi una picada amb els alls, julivert, les ametlles i els carquinyolis.
  6. Rectifiqueu-ne el punt de sal. També podeu empolsinar el fricandó amb julivert picat.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: