Preparació
- Prepareu una crema anglesa. Feu bullir la llet amb la pell de llimona i la canyella, i ho deixeu infusionar 10 min. Bateu els rovells amb el sucre dins un cassó. Aboqueu-hi la llet colada i poseu-ho a coure a foc suau sense parar-ho de remenar, i evitant que arribi a bullir, fins que agafi densitat. Retireu-la i poseu-la a refredar.
- Poseu les peces de pasta de full de 14 x 6 cm sobre un paper sulfuritzat en una placa de forn. Empolseu-hi sucre de llustre i cobriu-les amb un altre paper. Poseu-hi una altra placa de forn a sobre perquè no pugi el full en coure's. Coeu els fulls al forn a 200 ºC fins que estiguin ben daurats i secs.
- Mescleu la crema amb la mateixa quantitat de nata muntada sense sucre, i perfumeu la crema amb unes gotes de marc de cava.
- Muntatge: obriu els fulls pel mig i farciu-los de crema i de fruites tallades a daus. Tapeu-ho amb l’altra meitat de full caramel·litzat.