Preparació
- Barregeu la mantega i el sucre fins que quedi cremós i homogeni. Incorporeu-hi l’ou, la sal i les espècies. Incorporeu-hi la farina i barregeu-ho fins que es formi la massa.
- Amb l’ajut d’un corró, estireu la massa entre dos papers de forn, d’un gruix d’uns 3 mm. Talleu les galetes amb els tallapastes, marcant-ne la vora exterior i el forat de l’interior. Reserveu la massa al congelador per tal que agafi cos.
- Separeu la part exterior de les galetes i reserveu-les al congelador. Recolliu tota la massa sobrant de dins els forats i dels retalls. Formeu una bola, incorporeu-hi el cacau en pols i barregeu-ho fins que quedi ben integrat. Estireu aquesta massa com hem fet abans i marqueu l’interior de les galetes. Reserveu-ho al congelador fins que agafi cos.
- Farciu cada forat de les galetes amb l’interior corresponent. Poseu-les sobre un paper de forn i coeu-les a 190 ºC fins que es comencin a daurar.