Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu l’arròs en aigua salada 16 min, escorreu-lo, refresqueu-lo i reserveu-lo.
  2. Renteu i eixugueu les fulles de remolatxa, i trossegeu-les.
  3. Peleu els grans d’all i talleu-los a làmines.
  4. Escalfeu una paella ampla amb unes gotes d’oli, daureu-hi els alls i afegiu-hi les llavors de comí i les fulles de remolatxa; salteu-ho a foc mitjà 10 min.
  5. Afegiu-hi l’arròs i el vinagre Forvm, i salteu-ho 5 min, abans de servir-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: