Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la mantega freda a daus i treballeu-la a l'amassadora, amb la pala, amb els sucres, fins a blanquejar la mescla. Afegiu-hi el mig ou i treballeu-ho fins a incorporar-lo a la mescla.
  2. Afegiu-hi la resta d'ingredients i treballeu la massa només fins a obtenir una barreja homogènia.
  3. Estireu-la entre dos papers sulfurats, per aconseguir una làmina regular i fina.
  4. Amb un tallapastes o amb una plantilla, aneu creant les formes desitjades i congeleu-les. Poseu-hi paper sulfurat entremig, perquè no s’enganxin.
  5. Pinteu-les amb una mica d'ou, encara congelades, i escampeu-hi la barreja de llavors per sobre. Poseu-les al forn en una safata amb paper sulfurat.
  6. Per aconseguir formes no només planes, poseu sota les fulles motlles d’inox folrats amb paper sulfurat per aconseguir formes amb diferents volums. Feu-les coure al forn a 150 ºC, 15 min (controleu que estiguin ben cuites i rosses). Deixeu-les refredar i reserveu-les en capses hermètiques.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: