Preparació
- Talleu la mantega freda a daus i treballeu-la a l'amassadora, amb la pala, amb els sucres, fins a blanquejar la mescla. Afegiu-hi el mig ou i treballeu-ho fins a incorporar-lo a la mescla.
- Afegiu-hi la resta d'ingredients i treballeu la massa només fins a obtenir una barreja homogènia.
- Estireu-la entre dos papers sulfurats, per aconseguir una làmina regular i fina.
- Amb un tallapastes o amb una plantilla, aneu creant les formes desitjades i congeleu-les. Poseu-hi paper sulfurat entremig, perquè no s’enganxin.
- Pinteu-les amb una mica d'ou, encara congelades, i escampeu-hi la barreja de llavors per sobre. Poseu-les al forn en una safata amb paper sulfurat.
- Per aconseguir formes no només planes, poseu sota les fulles motlles d’inox folrats amb paper sulfurat per aconseguir formes amb diferents volums. Feu-les coure al forn a 150 ºC, 15 min (controleu que estiguin ben cuites i rosses). Deixeu-les refredar i reserveu-les en capses hermètiques.