Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la pasta de dàtils: poseu a bullir l’aigua i aboqueu-la sobre els dàtils. Hidrateu-los 2 h, coleu l’aigua i poseu els fruits en una picadora fins que us quedi una pasta. 
  2. Per a les galetes: poseu l’oli i la pasta de dàtils en un bol i mescleu-ho amb les mans. Afegiu-hi la sal, l’ou i la pela de llimona ratllada.
  3. Tamiseu la farina, la canyella i l’impulsor i incorporeu-ho a la pasta de dàtils fins que absorbeixi la farina. Afegiu-hi els flocs i el segó i barregeu-ho. 
  4. Feu boles d’uns 60 g amb les mans i poseu-les en una safata de forn amb un paper sulfurat a sota (màxim 6 per safata, ja que creixen molt). 
  5. Aixafeu una mica les boles amb les mans, poseu-les 30 min al congelador i després coeu-les 10 min al forn a 185 ºC.
  6. Traieu les boles del forn, deixeu-les refredar i serviu-les amb crema de cacau casolana.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: