Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Foneu la xocolata i la mantega al microones. A part, bateu els ous amb el sucre fins que quedin blanquinosos i doblin el volum. Barregeu-ho amb la xocolata i la mantega. Afegiu-hi la vainilla, la sal, el llevat i la farina tamisada. Afegiu-hi les avellanes picades.
  2. Doneu forma de xurro a la massa (d’uns 3 cm de diàmetre), emboliqueu-la amb paper film i deixeu-la 30 min al congelador.
  3. Amb un ganivet, talleu rodanxes de 0,5 cm de gruix i col·loqueu-les separades a la plata del forn. Coeu-les 15 min a 180 ºC fins que siguin cruixents.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: