Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la farina, el llevat i la canyella. Afegiu-hi la mantega, l’ou i la carbassa triturada integrant bé cada ingredient. Finalment, afegiu-hi les avellanes picades i barregeu-ho bé. Formeu una bola amb la massa, emboliqueu-la amb paper film i deixeu-la reposar a la nevera fins que agafi consistència.
  2. Estireu la massa, talleu les galetes i coeu-les al forn a 180 ºC uns 15 min. Deixeu-les refredar.
  3. Foneu la xocolata al microones a baixa potència, vigilant que no es cremi. Decoreu les galetes al gust, deixeu refredar la xocolata i serviu-les.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: