Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Hidrateu els nabius vermells amb aigua.
  2. Barregeu l'ou amb el sucre. Incorporeu-hi l'oli.
  3. Afegiu-hi els ingredients secs i remeneu-ho.
  4. Escorreu els nabius vermells i incorporeu-los a la barreja anterior.
  5. Repartiu la massa, en boletes d'uns 20 g, en una safata de forn, ben separades.
  6. Coeu-les 15 min a 180 ºC, fins que estiguin daurades.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: