Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Hidrateu els nabius vermells amb aigua.
  2. Barregeu l'ou amb el sucre. Incorporeu-hi l'oli.
  3. Afegiu-hi els ingredients secs i remeneu-ho.
  4. Escorreu els nabius vermells i incorporeu-los a la barreja anterior.
  5. Repartiu la massa, en boletes d'uns 20 g, en una safata de forn, ben separades.
  6. Coeu-les 15 min a 180 ºC, fins que estiguin daurades.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: