Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu la mantega amb el sucre i la Nutella fins aconseguir una crema. Afegiu-hi l’ou, incorporeu-hi la farina tamisada i barregeu-ho fins a obtenir una massa homogènia.
  2. Emboliqueu la massa amb paper film formant un cilindre. Reserveu-ho a la nevera uns 30 min.
  3. Talleu el cilindre a rodanxes i decoreu cada galeta amb una mica de Nutella al centre. Enganxeu una avellana a sobre de la Nutella.
  4. Coeu les galetes a 180 ºC uns 10 min. Deixeu-ho refredar sobre una reixeta i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: