Preparació
- Per a la massa: amb un robot de pastisseria, amb l'aparell mesclador en forma de K, treballeu la mantega, freda de nevera i a daus, amb el sucre de llustre, fins que la massa blanquegi.
- Afegiu-hi la pols d'ametlla, l'ou batut, la sal i la farina, passada pel sedàs, i mescleu-ho, també amb l'aparell en forma de K, fins aconseguir una massa lligada i homogènia.
- Estireu la massa entre papers sulfurats, fins a un gruix de 0,4 mm, i congeleu-la.
- Talleu la massa congelada: perquè us sigui més fàcil de manipular, feu servir un tallapastes al vostre gust, tant de foma com de mida de diàmetre, i esteneu els talls sobre una safata plana, amb un tapet de silpat al fons. Fornegeu-los a 150 ºC, 8 min. Retireu la safata del forn, gireu les galetes i acabeu-les de fornejar 8 min. Un cop fredes, reserveu-les en una capsa hermètica.
- Pel farcit: feu que la nata arrenqui el bull, aparteu-la del foc, incorporeu-li la xocolata i, després, la mentega. Amb un túrmix, emulsioneu-ho sense afegir-hi aire i poseu-ho en una mànega de plàstic per a aliments d'un sol us, fins que sigui fred, per poder farcir les galetes.
- Amb la mànega serà fàcil muntar parelles de galeta amb el farcit del centre.