Preparació
- Per al sablé: barregeu la mantega amb el sucre. Incorporeu-hi l’ou, la farina, la sal i la llimona. Barregeu-ho fins que quedi una massa homogènia.
- Amb un corró, estireu la massa entre dos papers de forn, a un gruix de 3 mm. Congeleu-la i, directament congelada, talleu les galetes amb la forma desitjada. Arrebosseu-les per una banda amb el sucre i poseu-les sobre una placa de forn coberta amb paper de forn.
- Coeu-les 12 min a 165 ºC.
- Per a la ganache de llimona: hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu el suc de llimona i foneu-hi la gelatina, escorreguda.
- Foneu la xocolata blanca al microones, a baixa potència. Barregeu el suc de llimona amb la xocolata. Incorporeu-hi la mantega pomada.
- Poseu la ganache de llimona dins d’una mànega de pastisseria i, quan sigui freda, farciu-hi les galetes.