Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al sablé: barregeu la mantega amb el sucre. Incorporeu-hi l’ou, la farina, la sal i la llimona. Barregeu-ho fins que quedi una massa homogènia.
  2. Amb un corró, estireu la massa entre dos papers de forn, a un gruix de 3 mm. Congeleu-la i, directament congelada, talleu les galetes amb la forma desitjada. Arrebosseu-les per una banda amb el sucre i poseu-les sobre una placa de forn coberta amb paper de forn.
  3. Coeu-les 12 min a 165 ºC.
  4. Per a la ganache de llimona: hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu el suc de llimona i foneu-hi la gelatina, escorreguda.
  5. Foneu la xocolata blanca al microones, a baixa potència. Barregeu el suc de llimona amb la xocolata. Incorporeu-hi la mantega pomada.
  6. Poseu la ganache de llimona dins d’una mànega de pastisseria i, quan sigui freda, farciu-hi les galetes.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: