Preparació
- En un bol mescleu la farina, la sal i l'impulsor. Per assegurar-vos que no queden grumolls, podeu tamisar la farina.
- Aboqueu la mel de flors ecològica Alemany en un cassó a foc fluix fins que la mel estigui completament líquida (però sense arribar a bullir).
- Vigilant de no cremar-vos, afegiu la mel al bol, juntament amb l'ou batut, i barregeu-ho fins a tenir una massa homogènia.
- Incorporeu-hi les llàgrimes de xocolata i torneu-ho a barrejar.
- Escalfeu el forn a 190 ºC. Cobriu una safata amb paper de forn.
- Estireu la massa amb un corró fins que tingui mig centímetre. Si la massa és massa líquida, la podeu deixar mitja hora a la nevera perquè sigui més manejable.
- Amb un got o amb un tallador, doneu forma a les galetes. Poseu-les ben separades damunt de la safata i pinteu-les amb una mica de llet.
- Fornegeu les galetes 10-15 min fins que estiguin daurades.