Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu el gall convenientment tallat i poseu-lo en una safata ben untada d'oli.
  2. Regueu-ho amb la copa de vi cabernet i poseu-hi verdures trossejades, la farigola i llorer.
  3. Poseu-ho a coure al forn a 180 ºC, 1 h, i gireu-ho a mitja cocció.
  4. Mentrestant, salteu a la paella els bolets nets amb l'all trinxat.
  5. Retireu el gall, traieu el llorer i la farigola i passeu la resta pel colador xinès.
  6. Disposeu el gall i els bolets en una safata, i regueu-ho amb la salsa 15 min més per homogeneïtzar el conjunt.
  7. Per fer els moniatos: poseu els moniatos al forn sencers i amb pell durant una 1 h, a 200 ºC (aneu-ho punxant amb una forquilla o similar per comprovar que estiguin tovets).
  8. Quan estiguin ben tous, traieu-los del forn i retireu-ne la pell.
  9. Seguidament passeu-los pel passapuré, i poseu-hi una mica d'oli d'oliva i un toc de mel d'auró.
  10. Quan el puré de moniato sigui homogeni, afegiu-hi un grapadet de panses i barregeu-ho bé.
  11. Per a la quenelle: agafeu dues culleres soperes i agafeu una cullerada generosa de puré (aneu passant el puré d'una cullera a l'altra fins que agafi forma de quenelle).
  12. Un cop fetes les quenelles de moniato, poseu-hi per sobre uns quants pinyons i el formatge parmesà ratllat (gratineu-ho una mica al forn abans de servir-ho).
Cal Soler
Ferrers, 38
Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)
Tel. 93 892 29 29
www.calsoler.com

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: