Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu una maceració prèvia al rostit durant 4 h per entendrir i aromatitzar encara més la carn del gall negre.
  2. A la maceració, poseu-hi el gall trossejat i salpebrat, gairebé tot el vi negre cabernet del Penedès i l'oli d'oliva.
  3. Un cop aromatitzat, coleu el suc de la maceració i poseu-ho tot en una greixonera.
  4. Afegiu-hi sal i pebre al gust i, tot seguit, poseu-ho a rostir al forn a foc lent, mirant en tot moment la cocció i remullant el gall amb el mateix suc en què es cou perquè no quedi eixut.
  5. En una olla a part, poseu el sucre i la resta de l'ampolla del vi negre cabernet i feu-ne una reducció fins que en quedi una textura caramel·litzada. Afegiu-hi les orellanes i coeu-les fins que quedin tovetes.
  6. Serviu el gall negre amb la reducció del vi i les orellanes. Empolseu-ho amb el crumble de fruits secs per degustar els contrastos de sabor. 
El Gat Blau
Amàlia Soler, 120
Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)
Tel. 610 24 37 47
www.elgatblau.com

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: