Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Un cop net i trossejat el gall, saleu-lo i fregiu les porcions pels dos costats dins una cassola de fang amb oli ben calent.
  2. Al mateix oli, poseu la ceba tallada a juliana, la pastanaga a bastonets i les fulles de llorer.
  3. Desglaceu-ho amb el vi blanc, i reduïu-ho per evaporar l’alcohol. Rectifiqueu-ho de sal.
  4. Torneu a posar el gall a la cassola, ofegueu-lo deu minuts i poseu-hi la canyella. Afegiu-hi el brou fet amb les carcanades de gall i verduretes, i deixeu-lo coure a foc molt baix amb la cassola tapada una hora.
  5. Afegiu-hi brou, si cal.
Transcorregut aquest temps, rectifiqueu-ho de sal.
  6. Incorporeu-hi les panses. Deixeu-ho 8 minuts. Apagueu el foc i deixeu-ho reposar 5 minuts per concentrar l’aroma abans de servir-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: