Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu un raig d'oli a la cocota, salpebreu les galtes i enrossiu-les per tots els costats. Quan estiguin ben daurades, reserveu-les.
  2. Piqueu ben fi el porro i la ceba i poseu-ho a la cocota. Afegiu-hi la cabeça d'alls partida per la meitat i una mica de sal i deixeu que se sofregeixin a foc mitjà uns 5 min.
  3. Afegiu-hi el tomàquet ratllat i deixeu que se sofregeixi uns 10 min.
  4. Incorporeu-hi el vi negre i els claus d'olor. Deixeu que bulli un parell de minuts perquè s'evapori l'alcohol.
  5. Torneu a posar les galtes a la cocota i acabeu de cobrir-les amb aigua. Deixeu que coguin a foc baix durant 2 h. Si cal, afegiu-hi més aigua durant la cocció.
  6. Prepareu la picada picant tots els ingredients al morter.
  7. Passades les dues hores, traieu les galtes i passeu la salsa per un colador xinès. Aboqueu la salsa ja colada a la cocota i tireu la picada. Deixeu que bulli un parell de minuts, veureu com la salsa s'espesseix. Rectifiqueu-ho de sal, si fos necessari.
  8. Incorporeu les galtes a la cocota i deixeu que tot bulli durant 15 min.

Podeu acompanyar aquestes galtes amb arròs bullit o unes patates fregides... i no us oblideu del pa per sucar a la salsa!

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: