Preparació
- En una cassola poseu un raig d’oli i, quan estigui calent, afegiu-hi les galtes i daureu-les. Salpebreu-ho.
- Talleu les cebes i els tomàquets a grills. Afegiu-los a les galtes i daureu-los. Deixeu-ho coure 15 min. Afegiu-hi les fulles de llorer, la farigola i el romaní. Barregeu-ho bé. Afegiu-hi el gotet de vi blanc i el de brandi. Afegiu-hi l’aigua.
- Netegeu les carxofes traient-los les primeres fulles i la cua. Talleu-ne les puntes. Talleu les carxofes en quatre trossos i afegiu-los a la cassola.
- Deixeu-ho coure 30 min i afegiu-hi els bolets.
- Tasteu la salsa per comprovar com està de sal. Per saber si les galtes estan tendres, punxeu-les amb la punta d’un ganivet i si entra suaument és que ho estan.
Una recepta del restaurant Art Ibèric.
Lluís Pascual Roca, 11. 08830. Sant Boi de Llobregat. Tel.: 93 652 36 12