Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola poseu un raig d’oli i, quan estigui calent, afegiu-hi les galtes i daureu-les. Salpebreu-ho.
  2. Talleu les cebes i els tomàquets a grills. Afegiu-los a les galtes i daureu-los. Deixeu-ho coure 15 min. Afegiu-hi les fulles de llorer, la farigola i el romaní. Barregeu-ho bé. Afegiu-hi el gotet de vi blanc i el de brandi. Afegiu-hi l’aigua.
  3. Netegeu les carxofes traient-los les primeres fulles i la cua. Talleu-ne les puntes. Talleu les carxofes en quatre trossos i afegiu-los a la cassola.
  4. Deixeu-ho coure 30 min i afegiu-hi els bolets.
  5. Tasteu la salsa per comprovar com està de sal. Per saber si les galtes estan tendres, punxeu-les amb la punta d’un ganivet i si entra suaument és que ho estan.

Una recepta del restaurant Art Ibèric.

 Lluís Pascual Roca, 11. 08830. Sant Boi de Llobregat. Tel.: 93 652 36 12

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: