Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un recipient i amb l’ajuda d’una batedora elèctrica, tritureu les prunes amb dues cullerades generoses d’aigua, fins a obtenir un puré espès i homogeni.
  2. Peleu les gambes i feu-los una incisió a la part superior; traieu-los el cordó de la panxa. 
  3. Netegeu les carxofes i talleu-les a làmines molt fines.
  4. En una paella, fregiu les làmines de carxofa fins que quedin ben daurades i cruixents. Reserveu-les sobre paper de cuina absorbent perquè deixin anar l’oli.
  5. En una paella o a la planxa, coeu les gambes amb una mica de sal en escates i una culleradeta d’oli d’oliva. Reserveu-les.
  6. Sobre els llagostins, serviu una culleradeta de puré de prunes i, a sobre, uns encenalls de carxofa amb una mica de sal en escates.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: