Preparació
- En un bol, barregeu la mel, la salsa de soja, l'all i el gingebre ratllat. Separeu un terç d'aquesta mescla en una bossa de plàstic amb tancament hermètic i poseu-hi les gambes crues. Tanqueu la bossa i reserveu la resta de la salsa a temperatura ambient.
- Amb les mans, assegureu-vos que les gambes queden ben impregnades de líquid i guardeu la bossa a la nevera, una hora.
- Netegeu bé el bròquil i separeu-lo en branquetes.
- Escalfeu la paella i afegiu-hi tres cullerades de la salsa reservada. Deixeu que s'esclafi i poseu-hi el bròquil. Coeu-lo 10 min i retireu la paella del foc. Traieu el bròquil de la paella i reserveu-lo.
- En una altra paella, salteu les gambes marinades, 1 minut per cada costat, fins que estiguin daurades. Retireu-les amb unes pinces i suqueu-les un moment a la salsa de la paella on heu saltat el bròquil. Reserveu-les en un plat.
- Torreu les nous a la mateixa paella on heu cuit les gambes. Afegiu-hi el bròquil, les gambes i la resta de la salsa, i remeneu-ho bé perquè s'impregni tot. Coeu-ho 5 minuts i serviu-ho calent.