Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Envaseu les espatlles de porcell amb sal i pebre. Poseu-les a coure al forn de vapor, a 75 ºC, 5 h. O bé confiteu-les en una cassola de terrissa cobertes d’oli durant 3 h a foc lent. Un cop cuites, desosseu-les. Poseu els ossos, el cafè i la mel en 2 dl d’aigua i deixeu-ho reduir fins que tingui una textura de caramel. Coleu-ho i reserveu-ho.
  2. En el mateix oli de les espatlles, confiteu-hi bastonets de patata amb els grans d’all pelats i el romaní durant 20 min a foc lent.
  3. Peleu els plàtans, talleu-los per la meitat i submergiu-los en aquesta salsa un cop s’hagi entebeït.
  4. Marqueu el porcell en una paella antiadherent amb un raig d’oli per la part de la pell fins que quedi cruixent.
  5. Muntatge: col·loqueu un filet de salsa al plat i el porcell a sobre. A continuació, salteu el plàtan, l’all i la patata i poseu-ho com a guarnició.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: