Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Desosseu el garrí i marineu-lo en una barreja de sucre, sal i pebre vermell, 1 h 30 min, perquè perdi el fort gust de porc.
  2. Renteu les peces i poseu-les en una safata de forn. Coeu-les a baixa temperatura: 5-6 h, a 120-140 ºC.
  3. Banyeu el porc, de mica en mica, amb el brou de vedella, perquè no s’assequi.
  4. Apugeu el forn a 180 ºC, 40 min abans de servir-lo, perquè la pell quedi cruixent.
  5. En acabar, afegiu el got de vi blanc a la safata del forn, per lligar els sucs despresos pel garrí.
  6. Serviu-ho amb unes làmines fines de mango.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: